Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η Joypo Energy συμμετέχει στην Παγκόσμια Έκθεση Βιομηχανίας Μπαταριών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Η Joypo Energy συμμετέχει στην Παγκόσμια Έκθεση Βιομηχανίας Μπαταριών

2023-08-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η Joypo Energy συμμετέχει στην Παγκόσμια Έκθεση Βιομηχανίας Μπαταριών

 

 

WBE2023 World Battery Industry Expo and the 8th Asia-Pacific Battery Exhibition/Asia-Pacific Energy Storage Exhibition were held grandly in Area A of the Guangzhou-China Import and Export Fair Complex from August 8 to 10 for three daysΥπό την καθοδήγηση του Τμήματος Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών της επαρχίας Guangdong και του Δημοτικού Γραφείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών του Tianjin,και συγχρηματοδοτείται από την Ένωση Βιομηχανίας Μπαταριών Guangdong, Tianjin Battery Industry Association και άλλες μονάδες, έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων εταιρειών μάρκας μπαταριών και αποθήκευσης ενέργειας στον κλάδο,καθώς και την επαγγελματική έκθεση με την υψηλότερη συμμετοχή επαγγελματιών επισκεπτών και ξένων αγοραστών, έχει ομόφωνα αξιολογηθεί ως "Η έκθεση του Καντόν της βιομηχανίας μπαταριών" από τη βιομηχανία!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Joypo Energy συμμετέχει στην Παγκόσμια Έκθεση Βιομηχανίας Μπαταριών  0

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Joypo Energy παρουσίασε τα ώριμα και επαναλαμβανόμενα προϊόντα της σειράς αποθήκευσης ενέργειας χαμηλής τάσης, τα προϊόντα της σειράς μηχανών αποθήκευσης ενέργειας υψηλής τάσης,και συσκευές αποθήκευσης ενέργειας από μπαταρίες που τοποθετούνται στον τοίχο και τα οποία χρησιμοποιούνται στο σπίτιΠροκάλεσε έντονο ενδιαφέρον από επισκέπτες από όλο τον κόσμο, και το περίπτερο ήταν γεμάτο.

Το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας υψηλής τάσης "όλα σε ένα" στην δεξιά πλευρά της εικόνας παραπάνω είναι ένα νέο προϊόν στην τελευταία σειρά μηχανών "όλα σε ένα" της Joypo Energy.Το προϊόν αυτό καλύπτει πλήρως τις καθημερινές και νυχτερινές ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας των οικογενειών και καλύπτει ολόκληρο το σενάριο αποθήκευσης ενέργειας των οικογενειώνΠαρόλο που διαχειρίζεται και μειώνει τους λογαριασμούς ενέργειας των χρηστών, παρέχει πιο ακραία προστασία της ενέργειας των σπιτιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μικρές βιομηχανικές ανάγκες ενέργειας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Πακέτο μπαταριών λίθιου cOem Προμηθευτής. 2024 joypo-e.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.