Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Η μπαταρία λιθίου AGV >
Η μπαταρία λιθίου LFP 24V 200Ah για κινητά ρομπότ AGV AMR

Η μπαταρία λιθίου LFP 24V 200Ah για κινητά ρομπότ AGV AMR

AMR 24V 200Ah μπαταρία λιθίου

Η μπαταρία λιθίου AGV 24V 200Ah

Μπαταρία λίθιου LFP

Τόπος καταγωγής:

Χουνάν, Κίνα

Μάρκα:

JOYPO

Πιστοποίηση:

MSDS,UN38.3,CE,etc

Αριθμό μοντέλου:

JP024200AP

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Ονομασία προϊόντος:
Η μπαταρία λιθίου 24V 200Ah για AMR AGV
Ονομαστική χωρητικότητα:
50ah/100ah/200ah/300ah/400ah ή προσαρμοσμένο
Τύπος μπαταρίας:
Αξιόπιστη μπαταρία λιθίου-φωσφορικού σιδήρου AGV
Χαρακτηριστικά:
Με έξυπνο σύστημα BMS / λειτουργία αυτόματης ισορροπίας / δείκτη LED / υψηλή εκφόρτιση / γρήγορη φόρ
Χρήση:
Θαλάσσιο,RV,Ηλιακό σύστημα κλπ.AGV/UPS/Ρομπότ/Ηλιακό σύστημα ενέργειας,Camper
Ζωή κύκλου:
2000 φορές
Διάσταση:
485*165*240mm
Βάρος:
Περίπου 22 κιλά.
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1
Τιμή
$99-999/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες
Καρτόνι ή ξύλινο καρτόνι
Χρόνος παράδοσης
7-20 ημέρες
Όροι πληρωμής
Δ/Κ, D/Α, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς
20000 τεμάχια το μήνα
Περιγραφή του προϊόντος

Joypo προσαρμοσμένη LFP 24V 200Ah μπαταρία λιθίου για AGVs AMRs κινητά ρομπότ

 

 

Οι μπαταρίες λιθίου που χρησιμοποιούνται στα αυτοματοποιημένα οχήματα καθοδήγησης (AGV) προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές τεχνολογίες μπαταριών:

Υψηλή ενεργειακή πυκνότητα: Οι μπαταρίες λιθίου έχουν υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερη ενέργεια σε μια ελαφρύτερη και πιο συμπαγή συσκευασία.Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τα AGV, όπου οι εκτιμήσεις χώρου και βάρους είναι σημαντικές..

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Οι μπαταρίες λιθίου έχουν συνήθως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μπορούν να αντέξουν μεγαλύτερο αριθμό κύκλων φόρτισης-αφόρτισης σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας για τα AGV.

Γρήγορη φόρτιση: Οι μπαταρίες λιθίου μπορούν να φορτίζονται γρήγορα, επιτρέποντας μικρότερο χρόνο στάσης λειτουργίας κατά τη διάρκεια των κύκλων επαναφόρτισης.Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τα οχήματα οχημάτων με κινητήρα που πρέπει να λειτουργούν συνεχώς ή έχουν περιορισμένα προγράμματα.

Χωρίς συντήρηση: Οι μπαταρίες λιθίου είναι ουσιαστικά χωρίς συντήρηση σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, οι οποίες απαιτούν τακτική συντήρηση, όπως το ανεφοδιασμό με νερό και την εξισορρόπηση των φορτίων.Αυτό μειώνει το συνολικό λειτουργικό κόστος και τον χρόνο στάσης λειτουργίας των AGV.

Ελαφρύ βάρος: Οι μπαταρίες λιθίου είναι ελαφρύτερες από τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των AGV.Το ελαφρύτερο βάρος συμβάλλει επίσης στην αύξηση της ικανότητας ωφέλιμου φορτίου των AGV.

Υψηλή αποδοτικότητα: Οι μπαταρίες λιθίου έχουν υψηλότερη απόδοση φόρτισης/αφόρτισης σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότερο από την αποθηκευμένη ενέργεια χρησιμοποιείται αποτελεσματικά.Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της συνολικής απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας για τα AGV.

Περιβαλλοντικά φιλικές: Οι μπαταρίες λιθίου θεωρούνται πιο φιλικές προς το περιβάλλον από τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, καθώς δεν περιέχουν τοξικά υλικά όπως μολύβι και οξύ.Οι μπαταρίες λιθίου είναι ανακυκλώσιμες, μειώνοντας περαιτέρω την περιβαλλοντική τους επίπτωση.

Συνολικά, τα πλεονεκτήματα της χρήσης μπαταριών λιθίου στα AGV περιλαμβάνουν υψηλότερη πυκνότητα ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ταχύτερη φόρτιση, χαμηλότερες απαιτήσεις συντήρησης, ελαφρύ σχεδιασμό, υψηλή απόδοση,και φιλικότητα προς το περιβάλλον, καθιστώντας τους προτιμώμενη επιλογή για την τροφοδότηση αυτοματοποιημένων οχημάτων.

 

Σχήμα

JP02450AP

JP024100AP

JP024200AP

Ηλεκτρικές προδιαγραφές

 

 

 

Τύπος κυττάρου - Χημεία

LiFePO4

LiFePO4

LiFePO4

Σχήμα συσκευασίας

8S1P

8S1P

8S2P

Ονομαστική χωρητικότητα

50Ah

100Ah

200Ah

Ονομαστική τάση

25.6V

25.6V

25.6V

Ενέργεια

1280Wh

2560Wh

5120Wh

Μηχανικές προδιαγραφές

 

 

 

Βάρος

Περίπου 11 κιλά.

Περίπου 22 κιλά.

Περίπου 45 κιλά.

Μέγεθος (L x W x H)

330*172*215mm

485*165*240mm ή προσαρμοσμένα

Προσαρμοσμένο

ΠΡΟΣΛΗΨΗ για την εκφόρτωση

 

 

 

Τεχνική διάταξη

20 V

20 V

20 V

Πιο υψηλό ρεύμα εκκένωσης

100A (διάρκεια 2S)

200A (διάρκεια 2S)

300A (διάρκεια 2S)

Διοριζόμενο ρεύμα εκκένωσης

50Α

100A

100A

Ποσοστό αυτοαπολύσεων

≤ 2% ανά μήνα ((25°C)

≤ 2% ανά μήνα ((25°C)

≤ 2% ανά μήνα ((25°C)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΡΑΓΗΣ

 

 

 

Η τάση διακοπής φόρτισης

29.2V

29.2V

29.2V

Συνεχή ρεύμα φόρτισης

25Α

50Α

100A

ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ποιότητα

 

 

 

Θερμοκρασία λειτουργίας

-20°C-55°C

-20°C-55°C

-20°C-55°C

Θέρμανση αποθήκευσης

0°45°C

0°45°C

0°45°C

Επίπεδο αδιάβροχο

IP65

IP65

IP65

Πιστοποιητικό & Πρότυπο Ασφάλειας

Ειδικότερα, οι εν λόγω προδιαγραφές πρέπει να εφαρμόζονται για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των εν λόγω προϊόντων.3

Επικοινωνία

Επικοινωνία CAN/RS485/DRY

Διάρκεια κύκλου

6000 φορές, χωρητικότητα ≥ 80% @ 25°C 0,5C/0,5C

 

Η μπαταρία λιθίου LFP 24V 200Ah για κινητά ρομπότ AGV AMR 0

 

Γιατί να επιλέξετε τις μπαταρίες του Joypo AGV;


Ασύγκριτη Απόδοση: Ανέβασε την απόδοση του AGV σου με τις μπαταρίες Joypo, παρέχοντας απαράμιλλη απόδοση και ισχύ για απρόσκοπτες λειτουργίες.

 

Παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Απολαύστε παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το Joypo, διασφαλίζοντας ότι το AGV σας παραμένει ενεργοποιημένο για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους χωρίς να συμβιβάζεται με την απόδοση.

 

Τεχνολογία ταχείας φόρτισης: Οι μπαταρίες Joypo διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία ταχείας φόρτισης, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο στάσης και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα για τον στόλο AGV σας.

 

Αξιόπιστη τροφοδοσία: Εμπιστευθείτε την αξιόπιστη τροφοδοσία ενέργειας από τις μπαταρίες Joypo, παρέχοντας σταθερή ενέργεια για να διατηρήσετε τα AGV σας να λειτουργούν ομαλά όλο το χρόνο.

 

Βελτιωμένη Ενεργειακή Πυκνότητα: Μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα χώρου και βάρους με τη βελτιστοποιημένη ενεργειακή πυκνότητα των μπαταριών Joypo, βελτιώνοντας την ικανότητα φορτίου του AGV και την επιχειρησιακή ευελιξία.

 

Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης: Απολαύστε λειτουργίες χωρίς προβλήματα με το σχεδιασμό χαμηλής συντήρησης των μπαταριών Joypo, μειώνοντας το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζοντας αδιάκοπη απόδοση AGV.

 

Ευφυής διαχείριση μπαταρίας: επωφεληθείτε από το ευφυές σύστημα διαχείρισης μπαταρίας των μπαταριών Joypo, βελτιστοποιώντας τη χρήση ενέργειας και βελτιστοποιώντας τη συνολική απόδοση του AGV.

 

Περιβαλλοντικά συνειδητή: Επιλέξτε τις μπαταρίες Joypo για μια περιβαλλοντικά συνειδητή λύση ενέργειας, προωθώντας τη βιωσιμότητα και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα του στόλου AGV σας.

 

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας: Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια με τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας των μπαταριών Joypo, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αξιόπιστη παροχή ενέργειας για τα AGV σας σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

 

Αξιόπιστη απόδοση: Βασιστείτε στις μπαταρίες Joypo για αξιόπιστη απόδοση και ανώτερη ποιότητα, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τις λύσεις ισχύος AGV στη βιομηχανία.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Πακέτο μπαταριών λίθιου cOem Προμηθευτής. 2024 joypo-e.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.